November 28. Gödör Klub: A nagy kártyateszt!

November 28. Gödör Klub, A Nagy Kártyateszt buli

November 28-án várjuk a gyerekeket, szülőket, családokat, érdeklődőket sok szeretettel a Gödör Klubban, ahol lesz játszókuckó, charity jóga, kártyatesztelés, és Szeder és Lóci koncert.

Program

Charity Jóga Szappan Petrával

Szappan Petra (Mandala Jógastúdiók) charity jóga foglalkozásán bárki részt vehet. Ha van, kérjük saját matracot hozzatok, de korlátozott számban a Mandala Jógastúdió jóvoltából mi is készülünk matracokkal. A felajánlott adományokból a TASZ a MONDO kártyajátékot olyan családok, szülők és pedagógusok számára juttatja el, főként vidéken, akik fogyatékossággal élő gyerekeket nevelnek és akikhez a ti segítségetek nélkül nem tudnánk eljutni.

MONDO - A gyermekjogi kártyajáték bemutatója

Kerekasztal- beszélgetés a kártyajáték készítőivel, pedagógusokkal. Vendégek: Verdes Tamás a TASZ Fogyatékosügyi programvezetője, Hitka Viktória képzőművész, Juhász-Vass Tímea a Csillagház Általános Iskola intézményvezető-helyettese, gyógypedagógus. Valamint felkért szülők és gyerekek részvételével.

A beszélgetés után lehetőség van kérdésekre, kártya tesztelésre, személyes egyeztetésekre, megbeszélésre a fejlesztőkkel.

Lóci játszik ft. Szeder-Szabó Kriszti

A legújabb Lóci játszik és Szeder számokat is hallhatják, aki eljönnek a Gödör Klubba. A Lóci játszik egy egyszemélyes, történetmesélés-jellegű produkcióból nőtte ki magát. Minden dal magán hordozza a lecsupaszított, akusztikus gyökerű megszólalás sajátosságait: kidolgozott, erőteljes gitárszólam, izgalmas szövegvilág, finom de hangsúlyos zenei kiegészítések.

Az egész napos program alatt

Játszókuckó arcfestéssel, színezéssel, készségfejlesztő játékokkal gyerekeknek.

Civil börze fogyatékossággal élő gyerekekkel és felnőttekkel foglalkozó szervezetek részvételével.

Folyamatos MONDO tesztelési lehetőség, vedd a kezedbe, forgasd, játssz, tesztelj és jelezz vissza nekünk, hogy még hasznosabbá válhasson a kártya a te segítségeddel!

Mindenkit szeretettel várunk!